"Elämää XL-kokoisen naisen kanssa" oli jutun otsikko, ja sen alapuolella luki kirjoittajan nimi: "Bruce Guberman". Bruce Guberman oli ollut poikaystäväni hieman yli kolme vuotta siihen asti, kun olimme kolme kuukautta sitten päättäneet pitää taukoa. Näin ollen saatoin vain olettaa, että "XL-kokoinen nainen" olin minä.

Cannie on toimittajan työssään menestyvä nuori nainen. Hän on henkevän hauska, intohimoinen, älykäs sekä XL-kokoinen. Kun hän sopii pitävänsä taukoa seurustelussaan monivuotisen poikaystävänsä kanssa, tämä kirjoittaa kolumnin otsikolla "Hyvä sängyssä", jossa kuvailee kokemuksiaan isokokoisen tyttöystävänsä kanssa.

Cannien elämä muuttuu dramaattisesti. Hän kokee monia tunteita, kohtaa joukon uusia ihmisiä, aloittaa uuden uran, pääsee maistamaan jetset- elämää sekä kokee suuren surun ja tragedian. Mutta lopussa rakkaus voittaa ja huumori sovittaa kaiken.

Cannien yhteen vuoteen mahtuu suolaista ja makeaa. Elämänmakua, jossa nauru ja kyyneleet sekoittuvat kuvaukseen nykynaisen elämästä. Suhteet läheisiin sekä omaan vartaloon sekoittuvat kokemuksen nälkään.